75% Ngusap Alkohol

Pedaran pondok:

Tisu Alkohol (Tisu Sanitasi)
(Sértipikat FDA / NPN sayogi pikeun produk)
(Kami tiasa nyayogikeun ngusapan garing + tabung, maka alkohol dilebetkeun kana tabung dina tujuan)


Detil Produk

Tanda Produk

Disinfecting Wipes ngaleungitkeun 99,9% Virus sareng Bakteria ku 3 Kali langkung kuat vs. anduk kertas: bersih deui, kirang nganggo
Maéhan Virus 8 virus tiis sareng flu sapertos Staph (MRSA), Norovirus, Influenza A, sareng seueur deui.
Maéhan virus COVID-19.
Maéhan 99,9% kuman sareng baktéri gancang.
Unggal daérah tempat pagawé, pangunjung, tamu, palanggan sareng masarakat umum ngariung, aya permukaan anu kedah rutin dibersihkeun sareng dibébaskeun kokotor, kokotor, kuman ngabahayakeun sareng baktéri. Tisu permukaan anu kacemar langkung épéktip, épisién sareng hargana langkung murah dibanding nyemprot. sareng anduk, ngajantenkeun ngusap anu leres kanggo dianggo di tempat mana waé.
Tisu permukaan anu disinféksi bebas lint, nyerep pisan, sareng rumus dumasar cai ngajantenkeun aranjeunna aman dianggo dina plastik, laminasi, logam, layar Plexiglas sareng permukaan karét.

Anggo dispenser anu pikaresepeun sareng merenah pikeun ngadorong panggunaan sareng nyimpen éta bekel di daérah sapertos:

permukaan rumah tangga

Konter dapur

Tilelep, Korsi WC sareng Bak Mandi

Tombol panto sareng Lampu Lampu

Smartphone, Tablet sareng Konsol Kaulinan

Kaléng sampah

Éksternal kulkas

éléktronika kaasup Smartphone.

Tablet sareng Kadali Jauh.

Rumah Sakit, Pusat Perawatan Ambulatori.

Kantor Médis & Gigi.

Pusat Perawatan Dinten, Bumi Perawat

Sakola, Paguron luhur, Pangkalan Militer.

Pusat kabugaran, Spa, Hotel & Resor

Réstoran, Kafétéri, Toko Grosir.

Fasilitas Ngolah Pangan.

Gedong Komérsial, Kantor, Bumi.

Pikeun mastikeun kualitas pangusap anu diséhfecting

Prosés ieu kedahna diperyogikeun:

Mesin lawon non anyaman merek IACelli dianggo pikeun ngadamel lawon janten permukaan na rata sareng rata. Spunbond, spunlace, lawon non anyaman airlaid bakal janten pilihan umum pikeun lawon. Titik Pola, Embossed, Lempeng, Palang, Bolong, EF Texture bakal dipilih salaku jinis lawon non anyaman anu dianggo pikeun ngusap baseuh kalebet ngusap orok, ngusap kosmetik, ngusap alkohol, ngusap disinféksi, ngusap rumah tangga, sareng sajabana.

0K0A3191
456
0K0A3119
K0A3210
certificate-1

II. Prosés ngadamel tisu garing kedah nyéépkeun waktos sareng ati-ati meassur sering. Sareng final dispensing kanggo ngusap walesan kana sababaraha jinis prosés pikeun nyaluyukeun péso henteu masalah sareng kualitas péso. Pikeun sapinuhna otomatis pouch produksi tisu baseuh.
a. Pastikeun usap anu dilipet kedahna rata, saluyukeun tiap garis lawon dina cara anu lempeng penting.
b. jarak jarak garis usap ka pelat tengah sareng sambungan lawon antara unggal gulungan teu kedah disumbat.
c. Bungkus lemes tina usap kedah dialokasikan sacara merata dua sisi.
d. Tutup sareng stiker kedahna dicocogkeun kalayan mulus kana kantong kantong.
e. Beda antara mesin cina sareng mesin Jérman nyaéta akurasi pelat anu narilep.

01
02
03
04

III.75% Formula alkohol / disinfecting ku cai bersih anu diolah ku sistem pangobatan RO kedah didamel sacara propésional, sareng qty kedahna cekap cekap pikeun ngusap tisu, upami teu kitu, usap bakal janten konéng sareng kuman bakal hasil tina tisu.

05
06

IV. Pakét gratis BPA bakal penting pikeun ngusap orok anu ramah lingkungan, sareng pikeun mastikeun cairanana dijaga salami mungkin dina kantong kantong a. pilem alluminum dipaké pikeun pengepakan. b. prosés sealing dina produksi wipes baseuh penting. (contona: 3 sisi segel atanapi 4 sisi segel)

DSC02027(1)
DSC02022
4
3

Pastikeun kualitas sareng tisu baseuh penting, tapi produktipitasna ogé penting
Sabaraha rohangan anu urang kedah nyiapkeun pikeun ngadamel sajuta sapuan usap baseuh?
1000 m3 kedah disiapkeun pikeun nyayogikeun bahan baku (kalebet master roll lawon sareng karton box, formula / alkohol, sareng sajabana) sareng 1200 m3 kedah siap-siap nyimpen pipa baseuh anu parantos siap dimuat dina wadah.

Ieu mangrupikeun spésifikasi unggal modél

2000
1500
1200
800
500
400
2000
Bungkus KASUS 2 2
LEMBAR SIZE 15x16 6 "x6,4"
KASUS WEIGCASE Packht 19kgs 41 pon
Diménsi KASUS 33x65x18 13,2 "x26" x7.2 "
UNIT Beurat 9,5kgs 20,9 pon
UNIT Diménsi 32.5x32.5x15 13 "x13" x6 "
Pola PALLET 5x10 5x10
KAS / PALET 50 50
Beurat PALLET 950kgs 2090lbs
1500
Bungkus KASUS 2 2
LEMBAR SIZE 15x16 6 "x6,4"
KASUS WEIGCASE Packht 10.8kgs 23,76 pon
Diménsi KASUS 30x60x18cm 12 "x24" x7.2 "
UNIT Beurat 4,86 10,69 pon
UNIT Diménsi 28x28x15 11,2 "x11,2" x6 "
Pola PALLET 6x10 6x10
KAS / PALET 60 60
Beurat PALLET 648kgs 1425.6lbs
1200
Bungkus KASUS 4 4
LEMBAR SIZE 15x16 6 "x6,4"
KASUS WEIGCASE Packht 24.5kgs 53.9kgs
Diménsi KASUS 53x53x18cm 21.2 "x21.2" x7.2 "
UNIT Beurat 5.8kgs 12,76 pon
UNIT Diménsi 26x26x15 10,4 "x10,4" x6 "
Pola PALLET 6x8 6x8
KAS / PALET 48 48
Beurat PALLET 1176kgs 2587lbs
800
Bungkus KASUS 4 4
LEMBAR SIZE 15x16 6 "x6,4"
KASUS WEIGCASE Packht 16.8kgs 36,96 pon
Diménsi KASUS 40x50x18cm 16 "x20" x7.2 "
UNIT Beurat 3.9kgs 8,58lbs
UNIT Diménsi 22.5x22.5x15 9 "x9" x6 "
Pola PALLET 10x6 10x6
KAS / PALET 60 60
Beurat PALLET 1008kgs 2213.2lbs
500
Bungkus KASUS 4 4
LEMBAR SIZE 15x16 6 "x6,4"
KASUS WEIGCASE Packht 10.8kgs 23,76 pon
Diménsi KASUS 27x27x18cm 10.8 "x10.8" x7.2 "
UNIT Beurat 2.43kgs 5,35lbs
UNIT Diménsi 12.5x12.5x15 5 "x5" x6 "
Pola PALLET 12x10 12x10
KAS / PALET 120 120
Beurat PALLET 1296kgs 2851.2lbs
400
Bungkus KASUS 6 6
LEMBAR SIZE 15x16 6 "x6,4"
KASUS WEIGCASE Packht 13.2kgs 29.04
Diménsi KASUS 34x50x18cm 13.6 "x20" x7.2 "
UNIT Beurat 2.2kgs 4,84lbs
UNIT Diménsi 16.5x16.5x15 6,6 "x6,5" x6 "
Pola PALLET 9x8 9x8
KAS / PALET 72 72
Beurat PALLET 950kgs 2090lbs
500 Cts hiji wadah
800/1000 Cts wadah
100 Ct Kanister
160 Ct Kanister
500 Cts hiji wadah
Bungkus KASUS 2 2
LEMBAR SIZE 15x16 6 "x6,4"
KASUS WEIGCASE Packht 5.8kgs 12,76 pon
Diménsi KASUS 32x31x17cm 12,8 "x12,4" x6,8 "
UNIT Beurat 2.2kgs 4,84kgs
UNIT Diménsi 14.5x14.5x17 5,8 "x5.8" x6.8 "
Pola PALLET 12x12 12x12
KAS / PALET 144 144
Beurat PALLET 835kgs 1837lbs
800/1000 Cts wadah
Bungkus KASUS 2 2
LEMBAR SIZE 15x16 6 "x6,4"
KASUS WEIGCASE Packht 5.8kgs 12,76 pon
Diménsi KASUS 28.5x56x23cm 11,4 "x22,4" x9,2 "
UNIT Beurat 0.436kgs 0,959 pon
UNIT Diménsi 27x27x21 10,8 "x10,8" x8,4 "
Pola PALLET 2x3 2x3
KAS / PALET 6 6
Beurat PALLET 2,6kgs 5,72lbs
100 Ct Kanister
Bungkus KASUS 12 12
LEMBAR SIZE 15x16 6 "x6,4"
KASUS WEIGCASE Packht 4,38kgs 9,636lbs
Diménsi KASUS 36x47x18cm 14.4 "x18.8" x7.2 "
UNIT Beurat 0.368kgs 0,81lbs
UNIT Diménsi 11.4x11.4x15 4,56 "x4.56" x6 "
Pola PALLET 5x12 5x12
KAS / PALET 60 60
Beurat PALLET 2360kgs 5192lbs
160 Ct Kanister
Bungkus KASUS 12 12
LEMBAR SIZE 15x16 6 "x6,4"
KASUS WEIGCASE Packht 11.5kgs 25,3 pon
Diménsi KASUS 40x50x22cm 16 "x20" x8.8 "
UNIT Beurat 0.368kgs 0,81lbs
UNIT Diménsi 20x20x12.4 8 "x8" x4.96 "
Pola PALLET 5x11 5x11
KAS / PALET 55 55
Beurat PALLET 632.5kgs 1391.5lbs
10 Cét sabungkus
50 Ct sabungkus
80 Ct sabungkus
100 Ct sabungkus
50 Cts ngagugulung
SS Wet Wipe Dispenser
10 Cét sabungkus
Bungkus KASUS 180 180
LEMBAR SIZE 15x20 6 "x8"
Beurat KASUS 11.3kgs 24,86lbs
Diménsi KASUS 52x28x17cm 20.8 "x11.2" x6.8 "
UNIT Beurat 0,1kgs 0.22kgs
UNIT Diménsi 20x10x1.5cm 8 "x4" x0.6 "
50 Ct sabungkus
Bungkus KASUS 40 40
LEMBAR SIZE 15x20 6 "x8"
Beurat KASUS 13kgs 28,6 pon
Diménsi KASUS 53x34x17cm 21.2 "x13.6" x6.8 "
UNIT Beurat 0.3kgs 0,66lbs
UNIT Diménsi 20x10x3.5cm 8 "x4" x1.4 "
80 Ct sabungkus
Bungkus KASUS 24 24
LEMBAR SIZE 15x20 6 "x8"
Beurat KASUS 16kgs 35,2lbs
Diménsi KASUS 43x34x25cm 17,2 "x13,6" x10 "
UNIT Beurat 0,49kgs 1,078lbs
UNIT Diménsi 20x10x4.5cm 8 "x4" 1,8 "
100 Ct sabungkus
Bungkus KASUS 24 24
LEMBAR SIZE 15x20 6 "x8"
Beurat KASUS 19kgs 41,8lbs
Diménsi KASUS 43x34x22cm 17,2 "x13,6" x8,8 "
UNIT Beurat 0.61kgs 1,342lbs
UNIT Diménsi 20x10x5.5cm 8 "x4" 2.2 "
50 Cts ngagugulung
Bungkus KASUS 96 96
LEMBAR SIZE 15x20 6 "x8"
Beurat KASUS 11kgs 22lbs
Diménsi KASUS 66x44x51cm 26,4 "x17.6" x20.4 "
UNIT Beurat 0,1kgs 0,22lbs
UNIT Diménsi 20x10x5.5cm 8 "x4" 2.2 "
SS Wet Wipe Dispenser
QTY / CTN 1 1
Diménsi ember Dia 30x 25 cm 12 "x4"
DIMENSI UNIT 33cm x 91 cm 13,2 "x36,4"
Beurat / CTN 12kgs 26,4 pon
DIMENSI KARTON 38 * 38 * 94cm 15,2 "x15.2" x37.6 "
Comparison of Wipes 1
Comparison of Wipes 2
Comparison of Wipes 3

FAQ pikeun ngusap disinféksi:

1. MOQ pikeun tatanan sanitasi panganggoan, pouch tisu baseuh, tisu baseuh kanistel, sareng sajabana.
Teu aya pamundut MOQ, tapi biasana 40HQ bakal janten ékonomi pangsaéna pikeun ngahémat biaya transportasi.

2. Dupi urang mésér ngusap garing sareng tabung tanpa labél swasta?
Yakin, mésér usap garing sareng tabung teras ngeusian cairan kana tujuan anu bakal ngirit biaya transportasi sareng pajak impor, jst.

3. Naha tabung tiasa Disaluyukeun?
Pasti, kustomisasi khusus disambut, tapi biaya nyetak kedah dibahas

4. Naha lawon non anyaman tiasa ngaropea
Pasti, tapi qty lawon tina ordo kedah ngahontal 150T, atanapi biaya nyetak kedah mayar.

5. Naon lawon anu tiasa disiram?
Biasana lawon pulp kai + Viscose sareng pulp bambu + Viscose, urang nyebat lawon anu tiasa dibakar

6. Naon lawon biodegrabable?
Biasana 100% Viscose, urang nyebat lawon biodegrable

7. Naon hartosna manusa ngadamel katun sareng katun organik?
Manusa ngadamel katun urang nganggo Rayon atanapi Viscose, tapi katun organik mangrupikeun katun alami tina pepelakan.

8. Kunaon kompos anu sami tina bahan baku tina lawon anu henteu dianyam, tapi noél sareng perasaan anu bénten
Tingali kana laporan uji lawon, kapasitas nyerep / tarik / manjangan sacara béda pisan, sareng serat ES kedah dikontrol ogé, dumasar kana kanyataan, tingkat kualitas luhur mesin bakal ngartikeun kualitas lawon.

9. Naha dispensing ngusap sababaraha waktos henteu lancar?
a.Qualtiy lawon henteu cekap saé (tingal no.8) b. alokasi sareng kualitas péso henteu cekap dina mesin wipes baseuh.

10. Naon bahan tabung?
Canister didamel tina HDPE ku niup cetakan, tutupna didamel tina PP ku nyetak suntikan.

11. Sabaraha bungkus / tabél anu tiasa dimuat kana 40HQ?
Qty kedah diitung dumasar kana cara pengepakan anu béda (contona, 12 tabung / ctn atanapi 24 tabél / ctn)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk