75% Ngusap Alkohol

  • 75% Alcohol Wipes

    75% Ngusap Alkohol

    Tisu Alkohol (Tisu Sanitasi)
    (Sértipikat FDA / NPN sayogi pikeun produk)
    (Kami tiasa nyayogikeun ngusapan garing + tabung, maka alkohol dilebetkeun kana tabung dina tujuan)