Ngusap Orok

Pedaran pondok:

Kulit anu lemes sareng lemes tina dasar orok ngahargaan formula dumasar lotion Aloe Vera kami
Éta lembut ngabersihan sareng ngajaga kulit orok lemes sareng beueus.
Sayogi dina ragam sapertos bungkus isi ulang wangi, bungkus isi ulang henteu beraroma sareng bak anu henteu beraroma.
Ngusap orok urang sampurna pikeun sadaya kabutuhan pangguna akhir anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngusap orok JUAN JUAN sampurna pikeun ditempatan di:

Rumah Sakit
Imah Perawat
Daycares
Pusat Senior.

Pikeun mastikeun kualitas pangusap orok anu pangsaéna
Prosés ieu kedahna diperyogikeun:

Mesin lawon non anyaman merek IACelli dianggo pikeun ngadamel lawon janten permukaan na rata sareng rata. Spunbond, spunlace, lawon non anyaman airlaid bakal janten pilihan umum pikeun lawon. Titik Pola, Embossed, Lempeng, Palang, Bolong, EF Texture bakal dipilih salaku jinis lawon non anyaman anu dianggo pikeun ngusap baseuh kalebet ngusap orok, ngusap kosmetik, ngusap alkohol, ngusap disinféksi, ngusap rumah tangga, sareng sajabana.

0K0A3191
456
0A3119
K0A3210
certificate-1

II. Prosés ngadamel tisu garing kedah nyéépkeun waktos sareng ati-ati meassur sering. Sareng final dispensing kanggo ngusap walesan kana sababaraha jinis prosés pikeun nyaluyukeun péso henteu masalah sareng kualitas péso. Pikeun sapinuhna otomatis pouch produksi tisu baseuh.
a. Pastikeun usap anu dilipet kedahna rata, saluyukeun tiap garis lawon dina cara anu lempeng penting.
b. jarak jarak garis usap ka pelat tengah sareng sambungan lawon antara unggal gulungan teu kedah disumbat.
c. Bungkus lemes tina usap kedah dialokasikan sacara merata dua sisi.
d. Tutup sareng stiker kedahna dicocogkeun kalayan mulus kana kantong kantong.
e. Beda antara mesin cina sareng mesin Jérman nyaéta akurasi pelat anu narilep.

02
03
04

III. Formula anu nganggo cai bersih anu diolah ku sistem pangobatan RO kedah didamel sacara propésional, sareng segel tina bungkus lemes kedahna cekap cekap pikeun ngusap tisu, upami teu, usap bakal janten konéng sareng kuman bakal hasil tina tisu.

06

Pakét gratis BPA bakal penting pikeun ngusap orok anu ramah lingkungan, sareng pikeun mastikeun cairanana dijaga salami mungkin dina kantong kantong a. pilem alluminum dipaké pikeun pengepakan. b. prosés sealing dina produksi wipes baseuh penting. (contona: 3 sisi segel atanapi 4 sisi segel)

yinger-1
yinger-2
yinger-3
yinger-4

Pastikeun kualitas sareng tisu baseuh penting, tapi produktipitasna ogé penting
Sabaraha rohangan anu urang kedah nyiapkeun pikeun ngadamel sajuta sapuan usap baseuh?
1000 m3 kedah disiapkeun pikeun nyayogikeun bahan baku (kalebet master roll lawon sareng karton box, formula / alkohol, sareng sajabana) sareng 1200 m3 kedah siap-siap nyimpen pipa baseuh anu parantos siap dimuat dina wadah.

Ieu mangrupikeun spésifikasi unggal modél

50 Ct sabungkus
80 Ct sabungkus
100 Ct sabungkus
50 Ct sabungkus
Bungkus KASUS 40 40
LEMBAR SIZE 15x20 6 "x8"
Beurat KASUS 13kgs 28,6 pon
Diménsi KASUS 53x34x17cm 21.2 "x13.6" x6.8 "
UNIT Beurat 0.3kgs 0,66lbs
UNIT Diménsi 20x10x3.5cm 8 "x4" x1.4 "
80 Ct sabungkus
Bungkus KASUS 24 24
LEMBAR SIZE 15x20 6 "x8"
Beurat KASUS 16kgs 35,2lbs
Diménsi KASUS 43x34x25cm 17,2 "x13,6" x10 "
UNIT Beurat 0,49kgs 1,078lbs
UNIT Diménsi 20x10x4.5cm 8 "x4" 1,8 "
100 Ct sabungkus
Bungkus KASUS 24 24
LEMBAR SIZE 15x20 6 "x8"
Beurat KASUS 19kgs 41,8lbs
Diménsi KASUS 43x34x22cm 17,2 "x13,6" x8,8 "
UNIT Beurat 0.61kgs 1,342lbs
UNIT Diménsi 20x10x5.5cm 8 "x4" 2.2 "
Comparison of Wipes 1
Comparison of Wipes 2
Comparison of Wipes 3
Comparison of Wipes 4.1
Comparison of wipes 5.1
Comparison of Wipes 4

FAQ pikeun ngusap disinféksi:

1. MOQ pikeun tatanan sanitasi panganggoan, pouch tisu baseuh, tisu baseuh kanistel, sareng sajabana.
Teu aya pamundut MOQ, tapi biasana 40HQ bakal janten ékonomi pangsaéna pikeun ngahémat biaya transportasi.

2. Dupi urang mésér ngusap garing sareng tabung tanpa labél swasta?
Yakin, mésér usap garing sareng tabung teras ngeusian cairan kana tujuan anu bakal ngirit biaya transportasi sareng pajak impor, jst.

3. Naha tabung tiasa Disaluyukeun?
Pasti, kustomisasi khusus disambut, tapi biaya nyetak kedah dibahas

4. Naha lawon non anyaman tiasa ngaropea
Pasti, tapi qty lawon tina ordo kedah ngahontal 150T, atanapi biaya nyetak kedah mayar.

5. Naon lawon anu tiasa disiram?
Biasana lawon pulp kai + Viscose sareng pulp bambu + Viscose, urang nyebat lawon anu tiasa dibakar

6. Naon lawon biodegrabable?
Biasana 100% Viscose, urang nyebat lawon biodegrable

7. Naon hartosna manusa ngadamel katun sareng katun organik?
Manusa ngadamel katun urang nganggo Rayon atanapi Viscose, tapi katun organik mangrupikeun katun alami tina pepelakan.

8. Kunaon kompos anu sami tina bahan baku tina lawon anu henteu dianyam, tapi noél sareng perasaan anu bénten
Tingali kana laporan uji lawon, kapasitas nyerep / tarik / manjangan sacara béda pisan, sareng serat ES kedah dikontrol ogé, dumasar kana kanyataan, tingkat kualitas luhur mesin bakal ngartikeun kualitas lawon.

9. Naha dispensing ngusap sababaraha waktos henteu lancar?
a.Qualtiy lawon henteu cekap saé (tingal no.8) b. alokasi sareng kualitas péso henteu cekap dina mesin wipes baseuh.

10. Naon bahan tabung?
Canister didamel tina HDPE ku niup cetakan, tutupna didamel tina PP ku nyetak suntikan.

11. Sabaraha bungkus / tabél anu tiasa dimuat kana 40HQ?
Qty kedah diitung dumasar kana cara pengepakan anu béda (contona, 12 tabung / ctn atanapi 24 tabél / ctn)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk