Taros Kami

FUZHOU JUAN JUAN NON-WOVEN PRODUK CO., LTD

Anjeun Teu Tiasa Ngusap Sakabéh Masalah Hirup, Ngan Ngimpi Éta Tiasa!

Alamat

No.20 ZhaoYu Road, FuWan

Pusat Industri, Kacamatan Cangshan,

Fuzhou, Fujian, Cina

Telepon

Mob./WhatsApp: 0086-18065068870

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami