Tisu garing (Canister)

Pedaran pondok:

(Kami ngan ukur gaduh sertipikat EPA pikeun pabrik kami, sanés pikeun produk EPA)
(Kami tiasa nyayogikeun ngusap garing + tabung, teras cairan ditilepkeun kana tabung dina tujuan)

Pikeun mastikeun kualitas pangusap garing sareng tabung


Detil Produk

Tanda Produk

Prosés ieu kedahna diperyogikeun:

Mesin lawon non anyaman merek IACelli dianggo pikeun ngadamel lawon janten permukaan na rata sareng rata. Spunbond, spunlace, lawon non anyaman airlaid bakal janten pilihan umum pikeun lawon. Titik Pola, Embossed, Lempeng, Palang, Bolong, EF Texture bakal dipilih salaku jinis lawon non anyaman anu dianggo pikeun ngusap baseuh kalebet ngusap orok, ngusap kosmetik, ngusap alkohol, ngusap disinféksi, ngusap rumah tangga, sareng sajabana.

0K0A3191
456
0A3119
K0A3210
certificate-1

a. prosés ngadamel tisu garing kedah nyandak waktos sareng taliti meassured sering. Sareng final dispensing kanggo ngusap walesan kana sababaraha jinis prosés pikeun nyaluyukeun péso henteu masalah sareng kualitas péso.

01

Iii. Pastikeun kualitas sareng tisu baseuh penting, tapi produktipitasna ogé penting
Sabaraha rohangan anu urang kedah nyiapkeun pikeun ngadamel sajuta sapuan usap baseuh?
1000 m3 kedah disiapkeun pikeun nyayogikeun bahan baku (kalebet master roll lawon sareng karton box, formula / alkohol, sareng sajabana) sareng 1200 m3 kedah siap-siap nyimpen pipa baseuh anu parantos siap dimuat dina wadah.

1
3
4
7

Ieu mangrupikeun spésifikasi unggal modél

500 Cts hiji wadah
800/1000 Cts wadah
100 Ct Kanister
160 Ct Kanister
500 Cts hiji wadah
Bungkus KASUS 2 2
LEMBAR SIZE 15x16 6 "x6,4"
Beurat KASUS 5.8kgs 12,76 pon
Diménsi KASUS 32x31x17cm 12,8 "x12,4" x6,8 "
UNIT Beurat 2.2kgs 4,84kgs
UNIT Diménsi 14.5x14.5x17 5,8 "x5.8" x6.8 "
Pola PALLET 12x12 12x12
KAS / PALET 144 144
Beurat PALLET 835kgs 1837lbs
800/1000 Cts wadah
Bungkus KASUS 2 2
LEMBAR SIZE 15x16 6 "x6,4"
Beurat KASUS 5.8kgs 12,76 pon
Diménsi KASUS 28.5x56x23cm 11,4 "x22,4" x9,2 "
UNIT Beurat 0.436kgs 0,959 pon
UNIT Diménsi 27x27x21 10,8 "x10,8" x8,4 "
Pola PALLET 2x3 2x3
KAS / PALET 6 6
Beurat PALLET 2,6kgs 5,72lbs
100 Ct Kanister
Bungkus KASUS 12 12
LEMBAR SIZE 15x16 6 "x6,4"
Beurat KASUS 4,38kgs 9,636lbs
Diménsi KASUS 36x47x18cm 14.4 "x18.8" x7.2 "
UNIT Beurat 0.368kgs 0,81lbs
UNIT Diménsi 11.4x11.4x15 4,56 "x4.56" x6 "
Pola PALLET 5x12 5x12
KAS / PALET 60 60
Beurat PALLET 2360kgs 5192lbs
160 Ct Kanister
Bungkus KASUS 12 12
LEMBAR SIZE 15x16 6 "x6,4"
Beurat KASUS 11.5kgs 25,3 pon
Diménsi KASUS 40x50x22cm 16 "x20" x8.8 "
UNIT Beurat 0.368kgs 0,81lbs
UNIT Diménsi 20x20x12.4 8 "x8" x4.96 "
Pola PALLET 5x11 5x11
KAS / PALET 55 55
Beurat PALLET 632.5kgs 1391.5lbs
Comparison of Wipes 1
Comparison of Wipes 2
Comparison of Wipes 3

FAQ pikeun ngusap disinféksi:

1. MOQ pikeun tatanan sanitasi panganggoan, pouch tisu baseuh, tisu baseuh kanistel, sareng sajabana.
Teu aya pamundut MOQ, tapi biasana 40HQ bakal janten ékonomi pangsaéna pikeun ngahémat biaya transportasi.

2. Dupi urang mésér ngusap garing sareng tabung tanpa labél swasta?
Yakin, mésér usap garing sareng tabung teras ngeusian cairan kana tujuan anu bakal ngirit biaya transportasi sareng pajak impor, jst.

3. Naha tabung tiasa Disaluyukeun?
Pasti, kustomisasi khusus disambut, tapi biaya nyetak kedah dibahas

4. Naha lawon non anyaman tiasa ngaropea
Pasti, tapi qty lawon tina ordo kedah ngahontal 150T, atanapi biaya nyetak kedah mayar.

5. Naon lawon anu tiasa disiram?
Biasana lawon pulp kai + Viscose sareng pulp bambu + Viscose, urang nyebat lawon anu tiasa dibakar

6. Naon lawon biodegrabable?
Biasana 100% Viscose, urang nyebat lawon biodegrable

7. Naon hartosna manusa ngadamel katun sareng katun organik?
Manusa ngadamel katun urang nganggo Rayon atanapi Viscose, tapi katun organik mangrupikeun katun alami tina pepelakan.

8. Kunaon kompos anu sami tina bahan baku tina lawon anu henteu dianyam, tapi noél sareng perasaan anu bénten
Tingali kana laporan uji lawon, kapasitas nyerep / tarik / manjangan sacara béda pisan, sareng serat ES kedah dikontrol ogé, dumasar kana kanyataan, tingkat kualitas luhur mesin bakal ngartikeun kualitas lawon.

9. Naha dispensing ngusap sababaraha waktos henteu lancar?
a.Qualtiy lawon henteu cekap saé (tingal no.8) b. alokasi sareng kualitas péso henteu cekap dina mesin wipes baseuh.

10. Naon bahan tabung?
Canister didamel tina HDPE ku niup cetakan, tutupna didamel tina PP ku nyetak suntikan.

11. Sabaraha bungkus / tabél anu tiasa dimuat kana 40HQ?
Qty kedah diitung dumasar kana cara pengepakan anu béda (contona, 12 tabung / ctn atanapi 24 tabél / ctn)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk