Gorobag Microfiber

  • Microfiber Rags

    Gorobag Microfiber

    Microfiber (atanapi microfibre) serat sintétik langkung saé tibatan denier atanapi decitex / thread, ngagaduhan diaméter kirang ti sapuluh micrometres. A untaian sutra sakitar hiji panolakan sareng sakitar kalima diaméter rambut manusa.