Warta

  • Ngusap Naon, Dimana, Naha & Kumaha

    Téknologi lawon ngusap global pikaresep Dina 2009 spunlace nuju sareng 358.600 nada sareng penjualan $ 5,5 milyar, sakitar satengah tina total pasar. Ieu dituturkeun ku airlaid, anu ngagaduhan jilidna 188.287 nada sareng penjualan berjumlah $ 2.3 milyar dina 2009. Téknologi utama sanésna kalebet kard ...
    Maca deui
  • Kunaon usap-usap disinféktan henteu balik deui

    Sedengkeun tisu wc seuseueurna mulih deui kana rak ti saprak panik mésér awal pandemi dinten Maret, tisu disinféktan masih kurang. Tutuwuhan pabrik kertas Procter & Gamble's Pennsylvania henteu ngalaman kakurangan bahan baku kusabab bubur na utamina ...
    Maca deui
  • Walmart ngalaporkeun kakirangan kertas toilet sareng bebersih beberesih di sababaraha toko

    New York (Bisnis CNN) Pembeli sakali deui ngamuat barang kertas sareng bebersih beberesih di daérah Amérika Serikat anu katarajang parah ku naékna inféksi coronavirus, dugi ka rak kosong di sababaraha toko Walmart. Pejabat di Walmart (WMT), pangecér panggedéna di nagara éta, nyatakeun Salasa th ...
    Maca deui
  • Top 10 Handuk Microfiber Pangsaéna dina 2021 Ulasan

    Naha anduk microfiber ngagaduhan reputasi anu luar biasa di jaman ayeuna? Ieu pastina mangrupikeun perdebatan ageung dina sababaraha platform ngeunaan épéktipitas microfiber. Tapi, upami aya anu narik perhatian anu pikahariwangeun, aya seueur hal anu positip perkawis éta. Panaliti ilmiah parantos ngabuktikeun yén mi ...
    Maca deui
  • Tips pikeun ngainféksi baju anjeun nalika COVID-19

    Tips pikeun ngabersihan baju anjeun saatos COVID-19 Maret 20, 2020 Sanaos seueur urang cicing di jero rohangan sareng latihan jarak jauh sosial, aya seueur jalma anu ngan saukur henteu ngagaduhan méwah éta sareng kedah ninggalkeun bumi pikeun barang-barang sapertos damel atanapi badé ka tempat toko pikeun nyokot kabutuhan poko. Janten, upami ...
    Maca deui
  • Cara Anu Leres Nganggo Ngusap Lysol

    Ngusap diséhatkeun sapertos anu ti Lysol, Clorox, sareng mérek generik anu merenah, gampang dianggo, sareng tiasa janten cara anu épéktip pikeun ngabasmi permukaan anu atos di bumi upami anjeun nganggo jalan anu leres. Naha anjeun kaliru tina salah sahiji kabiasaan ieu? Percaya yén sadaya tisu diciptakeun sami Teu maca ...
    Maca deui
  • 7 lawon microfiber pangsaéna di 2021

    Gulungan diaméter ageung substrat usap anu dieupan kana mesin dimana aranjeunna diésérkeun kana lebar anu diperyogikeun. Lawon anu henteu dianyam disayogikeun kana mesin palapis dimana fase cair diterapkeun ku sababaraha cara: ngajalankeun anu henteu dianyam ngalangkungan palung larutan, nyemprotkeun lambar ku cairan ...
    Maca deui
  • Lonjakan paménta pikeun disinfecting ngusapan nyababkeun kamekaran, laporan

    OHIO - Industri tisu nonwoven global bakal ngahontal US $ 19.64 milyar dina 2020, sabab disinféktasi sareng tisu sanés sanés sanésna ditingali salaku alat penting pikeun ngawatesan panyebaran pandemi coronavirus. Pikeun disinpéktasi tisu pertumbuhan tonase di taun 2020 bakal 36,8%, numutkeun data ti Smith anu énggal ...
    Maca deui
  • Pangecér Larang Ngusap Basah Di Inggris & Irlandia

    Holland & Barrett parantos ngumumkeun larangan lengkep penjualan sadayana produk usap baseuh ti 800 toko UK sareng Irlandia na, kalayan sadaya produk usap baseuh sareng varianna diganti ku alternatif anu ramah lingkungan sareng berkelanjutan dina akhir Séptémber 2019. Jutaan tisu baseuh nyaéta dijual di Inggris ...
    Maca deui
  • PLMA ngumumkeun PLMA Langsung! Minggu Label Wasta Pikeun Pébruari 1-5

    NEW YORK — Asosiasi Pabrikan Label Wasta resep ngumumkeun acara maya anu énggal sareng teu acan pernah dilakukeun pikeun Pébruari 1-5, 2021: PLMA Live! Hadir Minggu Label Wasta. Pengumuman éta sumping nalika Asosiasi parantos peryogi ngabatalkeun Pameran Perdagangan Label Swasta 2020 dina lampu ...
    Maca deui
  • Toko GROSER netepkeun Batesan Pembelian Anu Anyar Pikeun Ngalenyepan Pipa Sareng barang-barang LAIN

    Kaping 6 Nopémber, CNN Business ngaluarkeun tulisan ku Nathaniel Meyersohn anu judulna "Sababaraha Toko Grosir Anu Ngawatesan Kertas Toilet sareng Ngahimpun Pembelian Ngusap Deui." Potongan éta ngalaporkeun yén sababaraha ranté toko utama nagara parantos ngamimitian nempatkeun wates pikeun pameseran ...
    Maca deui
  • Pasar tisu nonwoven global diperkirakeun ngahontal $ 19,6 milyar ku 2021

    (UK, 28 Nopémber 2016) Masa Depan Global Nonwoven Wipes dugi ka 2021 nyatakeun pasar tisu nonwoven global dihargai $ 14,8 milyar sareng bakal nyéépkeun 1,1 juta ton nonwoven di 2016. Ku 2021, nilai diperkirakeun tumuh ka $ 19.6 milyar sareng nonwoven konsumsi bakal tumuh ka 1,4 juta ton ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2