Produk

  • Dry Wipes (Canister)

    Tisu garing (Canister)

    (Kami ngan ukur gaduh sertipikat EPA pikeun pabrik kami, sanés pikeun produk EPA)
    (Kami tiasa nyayogikeun ngusap garing + tabung, teras cairan ditilepkeun kana tabung dina tujuan)

    Pikeun mastikeun kualitas pangusap garing sareng tabung

  • Disinfecting Surface Wipes

    Ngusap Disapu Tipe permukaan

    (Kami ngan ukur gaduh sertipikat EPA pikeun pabrik kami, sanés pikeun produk EPA)

    (Kami tiasa nyayogikeun ngusap garing + tabung, teras cairan ditilepkeun kana tabung dina tujuan)

     

    Ngusap Disapu ngaleungitkeun 99,9% Virus sareng Bakteri ku 3 kali kuat vs. anduk kertas:

    Beberesih deui, kirang dianggo

    Maéhan Virus 8 virus tiis sareng flu sapertos Staph (MRSA), Norovirus, Influenza A, sareng seueur deui.

    Maéhan virus COVID-19.

    Maéhan 99,9% kuman sareng baktéri gancang.

  • 75% Alcohol Wipes

    75% Ngusap Alkohol

    Tisu Alkohol (Tisu Sanitasi)
    (Sértipikat FDA / NPN sayogi pikeun produk)
    (Kami tiasa nyayogikeun ngusapan garing + tabung, maka alkohol dilebetkeun kana tabung dina tujuan)

  • Baby Wipes

    Ngusap Orok

    Kulit anu lemes sareng lemes tina dasar orok ngahargaan formula dumasar lotion Aloe Vera kami
    Éta lembut ngabersihan sareng ngajaga kulit orok lemes sareng beueus.
    Sayogi dina ragam sapertos bungkus isi ulang wangi, bungkus isi ulang henteu beraroma sareng bak anu henteu beraroma.
    Ngusap orok urang sampurna pikeun sadaya kabutuhan pangguna akhir anjeun.

  • Cosmetic Wipes

    Ngusap Kosmetik

    Tisu Juan Juan Kosmetik ngagaduhan reputasi anu hadé janten pabrik OEM pikeun merek terkenal di dunya dina industri Kosmétik. Sadar pisan yén ngusap kosmetik mangrupikeun faktor utami pikeun konsumén unggal umur sareng jinis kulit. Salaku pasar anu nangtang sareng teras-terasan, kami bangga yén kami parantos ngembangkeun kualitas saé kosmetik anu hadé dumasar kana tren konsumén sareng téknologi anyar.
    Kami terus narékahan pikeun ningkatkeun produk pikeun mastikeun kepala sekolah oem kami dijaga payuneun kaulinan.

  • Household Wipes

    Ngusap Rumah Tangga

    Ngalangkungan 10 taun, Juan Juan mangrupikeun mitra pikeun tatanan rumah tangga anu bersih pikeun bersih, ngagosok sareng disinfect dina jutaan bumi.

    Kepala sakola anu kawéntar kami berbakat sareng diatik dina padamelan bumi janten solusi anu merenah disayogikeun pikeun jalma anu resep ngabersihkeun sareng ngurus bumi na. Sakali bersih meticculous mingguan diganti ku gancang sareng sering ngabersihkeun nalika usap rumah tangga anu dianggo sapopoé. Salaku produk anu ngarah di pasar, tisu Rumah Tangga kalayan sababaraha wangi sareng aroma édisi terbatas mangrupikeun konsép sareng patokan énggal.

  • Microfiber Towels

    Anduk Microfiber

    Microfiber (atanapi microfibre) serat sintétik langkung saé tibatan denier atanapi decitex / thread, ngagaduhan diaméter kirang ti sapuluh micrometres. A untaian sutra sakitar hiji panolakan sareng sakitar kalima diaméter rambut manusa.

  • Microfiber Rags

    Gorobag Microfiber

    Microfiber (atanapi microfibre) serat sintétik langkung saé tibatan denier atanapi decitex / thread, ngagaduhan diaméter kirang ti sapuluh micrometres. A untaian sutra sakitar hiji panolakan sareng sakitar kalima diaméter rambut manusa.

  • Hand Towels

    Anduk Hand

    Microfiber (atanapi microfibre) serat sintétik langkung saé tibatan denier atanapi decitex / thread, ngagaduhan diaméter kirang ti sapuluh micrometres. A untaian sutra sakitar hiji panolakan sareng sakitar kalima diaméter rambut manusa.

  • Puppy Pads

    Bantalan Anjing

    Idéal pikeun roti anu langkung ageung, sababaraha anjing, atanapi waktos di jero rohangan - Bantalan latihan karbon diaktipkeun ukuran raksasa anu saé pikeun anakan ageung atanapi sababaraha anjing, ngalangkungan luas permukaan anu langkung ageung tibatan bantalan anak anjing biasa.

    TABS ADHESIVE TABS Cegah SlipPING- Henteu kedah hariwang ngeunaan bantalan anak anjing ieu anu ngagéser sareng digéser sadayana di lantai; tab sudut perekat ngajaga bantalan anak anjing ieu dina tempatna
    Pelapisan plastik sareng kabocoran lapisan kabocoran ngajaga lantai sareng karpét.