Bantalan Anjing

  • Puppy Pads

    Bantalan Anjing

    Idéal pikeun roti anu langkung ageung, sababaraha anjing, atanapi waktos di jero rohangan - Bantalan latihan karbon diaktipkeun ukuran raksasa anu saé pikeun anakan ageung atanapi sababaraha anjing, ngalangkungan luas permukaan anu langkung ageung tibatan bantalan anak anjing biasa.

    TABS ADHESIVE TABS Cegah SlipPING- Henteu kedah hariwang ngeunaan bantalan anak anjing ieu anu ngagéser sareng digéser sadayana di lantai; tab sudut perekat ngajaga bantalan anak anjing ieu dina tempatna
    Pelapisan plastik sareng kabocoran lapisan kabocoran ngajaga lantai sareng karpét.