Tentang Kami

WILUJENG KA JUANJUAN

Juan Juan mangrupikeun pabrik ngusap anduk baseuh paling inovatif di dunya. Juan Juan. parantos terus mekar ti saprak mimiti urang di 2010. Ayeuna kantor pusatna di Fuzhou, Cina, warisan sareng masa depan urang dilebetkeun kana misi urang pikeun janten panyadia terkemuka tisu berbasis anyaman sareng anyaman katun anu peka pikeun lingkungan. Salaku mitra OEM pikeun mérek panggedéna sadunya, Kami nawiskeun garis komprehensif Dalapan lini produksi pinuh otomatis pikeun pouch wipe sareng lini produksi ngeusian cair otomatis pikeun jinis kanist tina pipa disinfecting sareng pipa alkohol ku blow blow molding HDPE kami sareng lini produksi tutup PP Produktivitas Harian nyaéta 250,000 bungkus / tabung.

Pabrik kami dipercaya ku seueur Hotél panggedéna sadunya di cina sareng pangecér pikeun sacara konsisten nganteurkeun produk kelas munggaran kalebet tisu orok, tisu kosmetik, tisu wc beueus sareng tisu pembersih rumah tangga, lap, anduk, sareng sajabana Kami parantos jauh pisan sapuluh taun ka pengker, tapi urang masih bertindak sareng sumanget wirausaha sareng tekad anu sami pikeun milarian cara anu langkung saé pikeun ngusap orok bebas plastik dina bungkus gratis BPA anu tiasa didaur ulang sareng tisu anu tiasa dibilaskeun, jst.

Juan Juan mangrupikeun perusahaan wirausaha anu pikaresepeun, ngaraosan pertumbuhan ageung sareng langkung ti 200 jalma berbakat damel babarengan di taman industri urang sorangan. Bisnis urang diwangun ku inovasi, sareng ngembangkeun ideu produk anu anyar anu ngajantenkeun urang maju sareng Nilai "Anjeun moal tiasa mupus sadaya masalah kahirupan, ngan ukur ngimpi mungkin"

I. lawon Non Woven

Tisu disinfecting Excellet asalna tina kualitas lawon non anyaman, lawon non anyaman kami dihasilkeun ku mérek terkenal A.Celli Group.

about us-04
about us-05
about us-07

Sejarah grup A. Celli dimimitian di akhir Perang Dunya Kadua, dina taun 1945. Dina awal taun 1980an, kulawarga Celli sadar kamungkinan pikeun nerapkeun téknologi anu langkung mekar, sapertos téknologi kertas, ka lapangan anu muncul sareng pikaresepeun sapertos anu sanésna. Industri anu sanésna kantos ngagunakeun winders sareng slitting rewinders tina industri tékstil, anu biasa dipikaterang rada lambat sareng henteu pati kuat.
Hatur nuhun kana intuisi Piero sareng Marco Celli, ngalangkungan winders anu kokoh, dipercaya sareng gancang, perusahaan patepung sareng kasuksésan instan sareng produsen Italia utama janten nasabahna. Pantex, Tenotex, Fiberweb mangrupikeun produsen anu ngamangpaatkeun téknologi A.Celli énggal pikeun ngaoptimalkeun efisiensi sareng produktivitas garis na. A. Celli Husus dina gulungan, slitting, roll handling sareng bungkus. Kisaran produk kalebet sistem posisi péso otomatis, motong inti otomatis sareng sistem penanganan aci, sareng garis multifungsi kalayan kamampuan nyetak. A.Celli Nonwovens nawiskeun rangkeian kompor master roll winders sareng slitter-rewinders anu nampilkeun solusi canggih pikeun spunbond, spunmelt, spunlace sareng airlaid nonwovens ngagulung produksi barang kalayan fokus khusus kana lawon ringan sareng produksi gancang.

0K0A3191
456
0A3119
K0A3210
BR100G80-0K0A3101
0K0A3121
美容123456
0K0A3363

II. Mesin Ngusap Cai

Ngalangkungan 10 taun, kami parantos nganggo 5 mérek mesin tisu baseuh, Prakték mangrupikeun guru anu pangsaéna, janten kami ningkatkeun sareng ningkatkeun jalur produksi tisu baseuh sasarengan sareng alat-alat utama kami pikeun langkung ti 10 taun. Ayeuna kualitas tisu baseuh urang (kalebet tisu kantong sareng tisu baseuh nganggo tunggal) anu paling stabil sareng diakui di pasar. Ayeuna urang gaduh dalapan lini produksi pikeun ngusap ku produktivitas sapopoe 200.000 bungkus / gulungan.

about us-08
about-23
about us-09
about us-12
about us-11
about us-10

III. Tipe wadah disinfecting tipe wadah (usap alkohol)

Salaku mitra oem propésional pikeun mérek terkenal di dunya, kami gaduh mesin citakan niup nyalira pikeun ngadamel HDPE kanistis sareng mesin cetak suntik kanggo ngadamel tutup PP, Produktivitas sadidinten kami nyaéta 200,000 kanister / tutup dina waktos ayeuna.
Henteu ngan ukur labél swasta, tapi ogé desain kanistis khusus ogé bakal disambut pikeun mérek anjeun nyalira.

about us-13
about us-14

IV. Mesin ngeusian cair otomatis pikeun ngusap kanistel.

Produktivitas urang 24000 kanistis unggal jam kalayan akurasi 0,1%.
Ku ngagunakeun mesin keusikan otomatis, urutan ageung tina hapé disinfecting kanistis tiasa dilakonan dina waktosna.

about us-15
0K0A3883
0K0A3923
DSC01987

Anjeun Teu Tiasa Ngusap Sakabéh Masalah Hirup, Ngan Ngimpi Éta Tiasa!