disinfecting ngusap

  • Disinfecting Surface Wipes

    Ngusap Disapu Tipe permukaan

    (Kami ngan ukur gaduh sertipikat EPA pikeun pabrik kami, sanés pikeun produk EPA)

    (Kami tiasa nyayogikeun ngusap garing + tabung, teras cairan ditilepkeun kana tabung dina tujuan)

     

    Ngusap Disapu ngaleungitkeun 99,9% Virus sareng Bakteri ku 3 kali kuat vs. anduk kertas:

    Beberesih deui, kirang dianggo

    Maéhan Virus 8 virus tiis sareng flu sapertos Staph (MRSA), Norovirus, Influenza A, sareng seueur deui.

    Maéhan virus COVID-19.

    Maéhan 99,9% kuman sareng baktéri gancang.